Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

Lina Jile Elbise

Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir

Elbiseler hepimizin bildiğimiz üzere tek bir bütün halinde olan bir kıyafetlerdir. Tek parça olmasının sebebi kadınlar için kolay ve gün kurtarıcı olmasıdır. Herhangi başka bir kıyafet ile kombinleme sorunu olmayan elbiseyi, yalnızca çanta ve ayakkabı ile bir bütün haline getirebilmekteyiz. Tesettür giyimde de elbise kadınlar tarafından çokça tercih edilmekte. Birçok çeşitli malzemeler ile üretilmiş olan elbiseler görmek mümkün. Kadınlarımızın kullanım yerine göre birçok çeşit elbise modeli bulunmaktadır. Elbise dediğimiz zaman, ilk akıllara gelen abiye elbise modelleridir. Tesettür giyimde çok sık karşımıza çıkacak elbiselerden biridir abiye modelleri. Bu yüzden farklı model ve renklere sahip birçok abiye elbise ile karşılaşmanız muhtemeldir. Daha çok özel günlerde tercih edilen abiye elbiseler, koyu renkler ile bütünleştiğinde asil bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda abiye elbiseler çoğunlukla topuklu ayakkabı ile beraber kullanılır.

Günümüzde kadınlarımız elbiseleri günlük hayatları için de tercih etmektedir. Elbiseleri hemen hemen her ayakkabı ve çanta ile kombinleyebilirsiniz. Kullanacağınız spor ayakkabı ya da sandalet gibi modeller gün içerisinde sizi oldukça rahat ettirecektir.

Tesettür elbise modellerini sınıflandırarak incelemek istersek mevsimlerine ve elbisenin özelliklerine göre sınıflandırmak gerekir. Şimdi o elbise modellerini ayrı ayrı inceleyelim.

 

 Yazlık Tesettür Elbise Modelleri

 Kadınlar her zaman en güzel şekilde giyinmek ve doğru kombinlerle daha da şık olmak ister. Bu doğrultuda kişisel zevklerine ve beğenilerine göre en doğru kıyafet tercihlerini yaparlar. Bunun yanı sıra kadınlar gideceği yere göre farklı farklı elbiseler tercih ederler.

Yaz sezonunda birbirinden farklı ve harikulade kıyafetler ön plana çıkıyor. Pastel tonlara sahip kıyafetler ve rengârenk elbiseler en fazla tercih edilen modeller arasında. Aynı zamanda tesettürlü hanımlarımız için de yepyeni kıyafet modelleri vitrinlerdeki yerlerini alıyor. Bu yüzden doğru kıyafet tercihleri ile ayakkabı ve çanta kombini doğru yapılmalıdır.

Bütün hanımlara uygun, birbirinden güzel elbiseler bulmak mümkündür. Yaz aylarında en çok tercih edilen modeller balon kollu ve çiçekli desenlere sahip elbiselerdir.

Yazlık tesettür elbise alınırken mutlaka her detayı göz önünde bulundurup seçimler ona göre yapılmalıdır. Birbirinden farklı elbiseler çeşitleri mevcut olduğu için seçim yapmak kolay olamayacaktır. Burada yapılması gereken tesettürlü hanımların vücut yapılarını düşünerek ona göre elbise modeli tercih etmeleridir. Bu sayede istedikleri o şıklığa kolaylıkla ulaşacaklar.

 

 Kışlık Tesettür Elbise Modelleri

 Sonbahar ve kış sezonlarında sevilerek kullanılan kışlık tesettür elbise modelleri günümüz modasına oldukça uygun bir şekilde tasarlanarak üretilmeye devam ediyor. Sizler de birbirinden güzel bu elbise modelleri arasından kendi zevkinize en uygun tercihleri yapabilirsiniz. Kış sezonu için özel olarak üretilmekte olan tesettür elbise modelleri çok fazla beğeni toplamakla beraber en çok tercih edilen modeller arasına dâhil oldu.

 Kış sezonu için en çok tercih edilen elbise kumaşları ise triko ve kadifelerdir. Şık görünmenin yanı sıra rahatlığı da düşünen kadınların, kış aylarında ki ilk tercihi triko kumaşlara sahip elbise modelleridir. Sizlerde kış mevsimi için yapacağınız alışverişlerde mutlaka triko bir elbise denemeyi unutmayın.

Özel yerlere gidilirken tercih edeceğiniz mükemmel bir dokuya sahip olan ve daha çok kış aylarında tercih edilen kadife elbiseler de mutlaka sizin kurtarıcı parçanız olacaktır.

 

 Günlük Tesettür Elbise Modelleri

 Yaz sezonu içerisinde en çok tercih edilen parçalardan biri de salaş, dökümlü günlük elbise modelleridir. Bu elbise modelleri sezona uygun desen ve kumaşlardan yola çıkarak tasarlanmaktadır. Kollarının uzun ve açılan yapıya sahip olması da elbisenin ne kadar rahat olduğunu net bir şekilde bize göstermektedir. Belinde kumaş veya kemere sahip olan yazlık tesettür elbise modellerinde çeşitli desenler işlenmiştir. Beyazın üzerine mavi renkli desenlerin işlendiği elbise modelleri en beğenilen yazlık tesettür elbise modellerinden arasında yer almaktadır.

Renkli desenleri üzerinde barındıran elbise modelleri sezonun canlı tarzlarını ortaya çıkarmaktadır. Düz renk tercihinde bulunan olan kişilere göre lila rengi günlük tesettür elbise modellerinde en çok tercih edilen renktir. Pembe, kırmızı, turuncu, yeşil ve mavi renkleri gününüzü de süsleyecek renklerdendir.

 

 Tesettür Elbise Kombinleri Nasıl Yapılmalıdır ?

 Tesettür giyimde en temel unsur elbiselerdir. Tesettür elbiseler genellikle özel günlerde kullanılanların yanı sıra günlük kullanıma da uygun olanların mevcut olduğunu biliyoruz. Kombin yapmak istediğiniz zaman ayakkabı ve çantayı kolaylıkla elbiseniz ile uydurabilirsiniz. Tesettür elbise seçerken, öncelikle uzunluğuna dikkat edilmesi gerekir. Ne rahatsız edecek boyutta sıkı ne de kontrol edemeyeceğiniz kadar geniş olmamasına dikkat etmelisiniz.

Hamile kadınlar genellikle elbise giyerler. Renk seçerken mutlaka giyeceğiniz mevsimi andıran renkler seçilmelidir. Koyu renkler kışı, açık renkler ise genelde yaz aylarını anımsatır. Model olarak seçim yapmaya geldiğimiz zaman, pek çok firmanın tesettür giyimle ilgilendiğini görmekteyiz ve bu da modellerde çeşitliliği arttırmaktadır. Modeller arasından size uygun olanı seçtikten sonra şimdi sıra o elbiseyi takı, çanta ve ayakkabı ile sadece kombinlemek kalıyor.

 Tesettür Elbise Modellerini sınıflandırmak ve kendi isteklerinize daha kolay ulaşmanıza olanak sağlayacaktır. Önemli olan sizin ne istediğiniz olmalı. Bu sayede istediğiniz sonuca, şıklığa rahat bir şekilde ulaşacaksınız.

Etiketler: tesettür, tesettür giyim, tesettür elbise, tesettür elbise modelleri, tesettür elbise kombin, elbise, kadın elbise, bayan elbise, kadın elbise modelleri, elbise modelleri, tesettür elbiseler
Kasım 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR